A+ A A-
6.6.2017

TERVETULOA MUKAAN JÄRJESTÄMÄÄN AINUTLAATUISTA KESÄTAPAHTUMAA!

Ilmoittautuminen Ilomantsissa (Kalevalantien ja Mantsintien kulmassa) 26.8.2017 järjestettävälle Maailman Suurimmat Villiruokafestarit -tapahtumaan on alkanut. Nyt sinulla on oiva tilaisuus tulla mukaan ILMAISELLE festarille myymään omasta pop up-ravintolastasi villiruoka-annoksia. Tapahtuman järjestäjä tarjoaa pop up-ravintolan pitäjälle ilmaisen telttapaikan, veden ja sähkön. Päivän kassan saa pitää luonnollisesti ravintoloitsija itse.  

Maailman Suurimmat Villiruokafestarit nostaa esille Suomen luonnosta saatavia hyötykasveja kuten villiyrttejä – tai kasveja, luonnonmarjoja, metsäsieniä, järvikaloja tai riistaa. Vaara-Karjalan Leader ry järjestää festarit osana Suomi 100 juhlallisuuksia ja Elo-Säätiön toteuttamaa Syödään Yhdessä –hanketta. Villiruokafestareita juhlitaan samaan aikaan Ilomantsissa järjestettävän Karhufestivaalin kanssa. Festivaalivieraaksi odotetaan aiempien vuosien tapaa useampaa tuhatta ihmistä. Villiruokaravintolanamme toimiva teltta tarjoaa kerralla noin 200 istumapaikkaa, jossa tapahtumaan osallistujat pääsevät kirjaimellisesti syömään yhdessä.  

Tapahtuma järjestetään pop-up ravintolatyyliin. Ilmoittautua voivat erilaiset toimijat, yhdistykset, yritykset ja yksityiset henkilöt. Ilmoittautuminen on avoinna 14.7.2017 asti. Ravintolapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitettu määrä. Samalla kaavakkeella pääsee ilmoittautumaan pop up –ravintolan pitäjäksi SEKÄ ilmoittautumaan villiruokakilpailuun. Huomaathan, että vähintään yhden raaka-aineen on kuuluttava ”villiruokakategoriaan”, jotta annos voidaan hyväksyä tapahtumaan myytäväksi tuotteeksi.  

Alueelle pystytetään järjestäjän puolesta pop up-ravintoloiden pitäjiä varten telttapaikat. Huomaathan kuitenkin, että mikäli tuotteesi valmistus vaatii paistamista, josta aiheutuu ”rasvan räiskymistä”, edellytämme, että tuot mukanasi oman teltan. Alueelta löytyy yhteinen vesipiste ja jokaisella ravintolanpitäjällä on mahdollista saada myös sähköä. Huomioithan että ravintolanpitäjänä tuot itse paikalle muut tarvittavat tarvikkeet esim. kyltit, kassalippaan, aterimet, tarjoiluastiat, lautaset, tarjoilupöydät jne.   Tervetuloa mukaan! Luodaan yhdessä maukkaat villiruokafestarit!  

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/6CF2D8F9EE0D934D

Lisätietoja: www.vaarakarjalanleader.fi, Mira Vihonen 040 1044 906, mira.vihonen(a)lieksa.fi        

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa