A+ A A-
12.6.2018

Tule Puhti-hankkeeseen työntekijäksi!

Puhti-hanke on uusien ja kehittyvien yritystoimintamuotojen etsimistä ja kehittämistä maakuntamme maaseutualueilla.

Etsimme innokasta, innovatiivista, yhteistyökykyistä ja yritystoimintaa tuntevaa henkilöä. Hanketyö on itsenäistä ja työntekijän vastuulla on hankkeen tapahtuminen ja toimenpiteiden järjestäminen. Maaseudun Sivistysliitto ja hankekumppanit tukevat ja tekevät oman osan hankkeiden tavoitteiden saavuttamisesta.

Työ on osittain ilta- ja viikonlopputyötä ja hanketyön toimialue on Pohjois-Karjalan maakunta. Työ painottuu maaseutualueille ja työn suorittaminen edellyttää matkustamista omalla autolla. Teemme tiivistä hankeyhteistyötä hankekumppaniemme Karelia ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen alue- ja kuntatutkimuskeskuksen Spatian kanssa. Hankkeen luonteesta johtuen toimimme yhdessä maakunnan kehitysyhtiöiden kanssa. Myös Maataloustuottajien keskusliitto MTK:n kanssa etsimme uusia työ- ja yrittäjyysmahdollisuuksia.

Puhti-hanke on maaseudun kehittämishanke ja sitä rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus, maakunnan kehittämisyhtiöt ja Joensuun seudun maaseutupalvelut. Hankkeen seurantatietojen ja maksatusten raportointi on osa hanketyötä.

Jos tunnet olevasi yhteisökehittäjä, uusista yritystoiminnan muodoista ja mahdollisuuksista kiinnostunut sekä Pohjois-Karjalan maaseutua tunteva henkilö niin olet juuri se mitä etsimme. Arvostamme korkeakoulututkintoa ja käytännön hanketyökokemusta.

Työ on kokopäiväinen ja määräaikainen ja se alkaa 1.8.2018 ja päättyy 31.7.2020, tai sopimuksen mukaan kaksi vuotta. Palkkaus on yksityistä opetusalaa ja sivistystyötä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä työhakemuksesi 6.7. klo 16.00 mennessä osoitteeseen timo.reko(a)msl.fi tai Maaseudun Sivistysliitto, Joensuun toimisto Puhti-hanke, Kauppakatu 23 b A 8, 80100 Joensuu.

Lisätietoja Timo Reko 050-3226798, timo.reko(a)msl.fi

Puhti-hanke

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa