A+ A A-
26.7.2018

Karelia CBC -ohjelman haku aukeaa elokuussa

Karelia CBC -ohjelman seuraava hakukierros aukeaa 27.8.2018. Karelia CBC -ohjelmasta rahoitetaan Kainuuta, Pohjois-Karjalaa, Pohjois-Pohjanmaata ja Karjalan tasavaltaa hyödyttäviä kehittämishankkeita, jotka liittyvät rajanylittävään yritysyhteistyöhön, kulttuuriin tai ympäristöön. Suomalaiset ja venäläiset toimijat toteuttavat hankkeet yhteistyössä. Ohjelma voi myöntää tukea enintään 90 % hankkeen kustannuksista. Nyt avautuvassa haussa sidotaan jäljellä oleva ohjelmarahoitus, noin 6,8 miljoonaa euroa.

Hankevalinta on kaksivaiheinen: ensimmäisessä vaiheessa hakijat toimittavat arvioitavaksi lyhyen ideakuvauksen ja tiedot hankkeeseen osallistuvista partnereista. Ideoista parhaat valitaan hakukierroksen toiseen vaiheeseen, jossa hakijat jättävät täydennetyn hankehakemuksen. Rahoitettavat hankkeet valitaan hankehakemuksen jättäneiden joukosta. Hakukierroksen ensimmäinen vaihe sulkeutuu 15.10. ja toinen vaihe on alustavan aikataulun mukaan avoinna 8.1.-12.3.2019. Hankevalinnat vahvistetaan touko kesäkuussa 2019.

 

Koulutukset hakijoille

 

Ohjelmasta kiinnostuneille järjestään koulutustilaisuudet Oulussa, Kajaanissa, Petroskoissa ja Joensuussa. Koulutuksessa keskitytään ongelma-analyysiin ja loogiseen hankesuunnitteluun sekä annetaan käytännön vinkkejä hankehakemuksen laatimiseen.

Koulutusten ajankohdat ovat:

- Oulu 28.8.

- Kajaani 30.8.

- Petroskoi 6.9.

- Joensuu 7.9.

 

Koulutukseen voi ilmoittautua ko. tilaisuuden kohdalla.

 

Lisätietoja

 

Erityisasiantuntija Henna-Mari Laurila, henna-mari.laurila(a)kareliacbc.info, puh. 050 9180 049

Nettisivut

Twitter

Facebook-sivut

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa