A+ A A-
8.8.2018

ProLocalis, paikallisen puolesta!

Tiedätkö, mitä kaikkea läheltäsi löytyy? Haluatko myös vaihtoehdon ketjupysähdyspaikoille Suomessa matkustaessasi, mutta et löydä tai tiedä mistä etsiä? Silloin sinun kannattaa kokeilla ProLocalis-applikaatiota. Tämä ilmainen ”äppi” on saatavana sekä App Storesta että Googlen Play –kaupasta. Äpin ideana on kertoa, mitä paikallisesti tuotettua läheltäsi löytyy – niin pientuottajia, palveluja kuin raaka-aineita.

Yrityksen keulakuva kirkkonummelainen Christos Granqvist toivoo, että äpin löytäisivät niin paikalliset pientuottajat, kyläyhdistykset ja tapahtumien järjestävät. –Tapahtumaosio on tulossa palveluun, Christos toteaa.

Huhtikuussa 2018 avattu applikaatio on myös tuottajille ilmainen. Ilmaiseksi tuottajat saavat täpän kartalle, hakusanoja ja kuvauksen tarjottavasta palvelusta tai tuotteesta. Yritys tarjoaa myös maksullisia versioita ja palveluja tuottajille.

Mukana ProLocalis-äpissä on tällä hetkellä 170 tuottajaa Suomesta, Pohjois-Karjalan kohdalta kartasta taitaa löytyä viitisen täppää. Applikaatiota on ladattu laitteisiin 2 500 kertaa.

ProLocalis Oy on saanut yrityksen perustamistukea Uudenmaan ELY-keskukselta.

Pohjois-Karjalan yritysrahoitusta myöntävät Pohjois-Karjalan ELY-keskus sekä Leader-ryhmät.

appi

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa