A+ A A-
20.5.2019

Vinkkejä maistuviin kyläjuhliin

Keväällä uunista tullut opas antaa vinkkejä, kuinka toteuttaa herkullisen maistuvat ja mieleenpainuvat kyläjuhlat. Oppaan ideoineen ja resepteineen löydät Maistuvat kyläjuhlat -hankkeen sivulta.

Maistuvat kyläjuhlat -hanke on jättänyt jälkeensä ruokamuistoja, jotka nostavat hymyn kasvoille ja kannustavat kyläläisiä uusien perinteiden luomiseen. Kylä- ja yhdistystoimijoille on toteutettu ruokatuunauspajoja sekä opinto- ja koulutuspaketteja tapahtumien itsenäiseen tuottamiseen.

Nyt Maistuvista kyläjuhlista on koostettu painettu julkaisu, joka kokoaa vinkkejä ja ideoita oman kyläjuhlan pystyyn laittoon. Kyläjuhlat ideoineen ja resepteineen löytyy opasvihkosena netistä. Voit myös pyytää painetun kappaleen Pohjois-Karjalan Martoilta tai Maaseudun Sivistysliiton Joensuun toimistolta.

Lisäksi hankkeen sivuilta löytyy kylätapahtuman toteuttamisen koulutuspaketti. Mitä kaikkea on otettava huomioon vaikkapa turvallisuuden varmistamisessa, lupa- ja ilmoitusasioissa, hygieniassa, viestinnässä, budjetoinnissa… Katso tarkemmin msl.fi/maistuvatkylajuhlat

Maistuvat kyläjuhlat -hanketta ovat toteuttaneet yhteistyössä Maaseudun Sivistysliitto ja Pohjois-Karjalan Martat.

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa