A+ A A-
12.6.2019

Kansainvälinen puurakentamisen ammattilaistapahtuma Joensuuhun 24.-25.9.2019

Karelia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto sekä Luonnonvarakeskus järjestävät Drivers for Wood Construction -seminaarin Joensuussa 24.-25.9.2019. Tapahtuma muodostuu kahdesta osiosta: varsinaisesta seminaarista (24.9.) ja puurakentamisen kohdevierailuista (25.9). Tapahtumaan odotetaan noin 100-150 asiantuntijaa Suomesta sekä ulkomailta ja se on esitapahtuma Helsingissä järjestettävälle Forum Wood Building Nordic 2019 - konferenssille.  

Seminaaripäivän (24.9.) teemana on keskustella ja välittää tietoa aiheesta: millä tavoilla puurakentaminen on potentiaalinen ratkaisu kestävään kasvuun tulevaisuudessa.Näkökulmina ovat puumateriaalin hyvinvointivaikutukset ja antibakteerisuus sekä kaupunkien toimenpiteet kasvihuonepäästöjen vähentämiseksi osana ilmastotavoitteita. Tapahtumassa kuullaan yrityksiä, jotka ovat onnistuneet tekemään puurakentamisesta menestyvää liiketoimintaa. Lisäksi esitellään esimerkkejä puurakentamisen tuotekehityksestä ja ajankohtaisista tutkimuksista.  

Osana tapahtumaa vierailla on mahdollisuus tutustua paikallisiin puurakentamisen kohteisiin opastetulla kierroksella. Aamupäivän 25.9. aikana tutustutaan Joensuun uusimpiin puurakennuskohteisiin Joensuu Lighthouseen, Mehtimäen urheilupuistoon, Joensuun Pihapetäjään sekä Hukanhaudan päiväkotiin. Iltapäivän aikana tutustutaan Binderholz Nordic Oy:n toteuttamiin CLT-rakenteisiin toimistorakennukseen, tuotantorakennukseen sekä 2-kerroksiseen pienkerrostaloon Lieksassa.  

Katso tapahtuman lisätiedot ja rekisteröitymisohjeet tästä 

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa