A+ A A-
22.8.2019

ELY-keskus siirtyi someaikaan - luvassa myös podcast

Joko olet huomannut, että Pohjois-Karjalan ELY-keskuksella on Facebookissa oma sivu? Uusi tiedotuskanava on ensimmäinen askel kohti avoimempaa tiedottamista, ELY-keskuksesta kerrotaan. Avoimuudella pyritään tavoittamaan enemmän ihmisiä ja lisäämään ELY:n tunnettuutta. Tarkoitus on tuoda esille, miten monessa ELY-keskus on mukana.

Facebookiin julkaisuja tekee parikymmentä henkilöä ELY-keskuksen eri yksiköistä. Kyseessä on ELY-keskuksen ensimmäinen aluevaltaus ja myöhemmin otetaan haltuun myös Instagram ja mahdollisesti myös Twitter.

Somen lisäksi ELY-keskuksessa aiotaan kokeilla podcastin tekemistä. Ihan koko ELY-keskus ei kuitenkaan ole mukana tuottamassa lähetyksiä, vaan avauksen tekee luonnontuotealan toimialapäällikkö Mika Honkanen. – Tulossa on kepeä, mutta asiasisältöinen ohjelma, jonka sisältö liittyy hyvin vahvasti tulevaisuustyöhön.  Podcastissa risteytetään eri toimialoja, esimerkiksi miten luonnontuotteet ja kaivosala kohtaavat. Voisiko vanhoissa kaivoksissa viljellä jotain? – Podcastissa tehtaillaan villejä ideoita. Että luonnontuotteista päästään rahantekoon, tarvitaan yhteistyötä ja risteytystä eri toimialojen kesken, Honkanen kertoo.

Podcastissa haastatellaan asiantuntijoita, yrittäjiä ja tutkijoita eri aloilta ympäri Suomen. Tavoitteena on tehdä tämän vuoden puolella 10 lähetystä, jotka julkaistaan Maakaistassa.

Muita somekanavia ja podcastia odotellessa ota haltuun ELY-keskuksen Facebook-sivusto.

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa