13.6.2018

Jäsenmatka Lokaali 2018 -tapahtumaan, ilmoittaudu nyt!

 

Lokaali on valtakunnallinen paikalliskehittäjien juhla. Tapahtumalla on jo pitkät perinteet: vuonna 2018 se järjestetään 34. kerran. Juhla järjestetään vuosittain eri maakunnassa. Se on viikonlopun mittainen tapahtuma, johon kuuluu retkiä ja juhlallisuuksia. Yhdessä olon lisäksi pääjuhlassa palkitaan valtakunnallinen Vuoden Kylä sekä kunniamaininnan saavat kylät, Vuoden Maaseutukasvo, Vuoden Maaseututoimija ja Kylätoiminnan Tiennäyttäjät. Osallistujia on yleensä pari sataa eri puolilta Suomea. Lokaali 2018 järjestetään Saimaan sydämessä, Savonlinnassa. Tapahtuma on tarkoitettu jokaiselle maaseudun, kylien ja maaseutu kaupunkien, kehittämisessä mukana olevalle ja siitä kiinnostuneelle.

 

Joensuun seudun Leader -yhdistys järjestää jäsenmatkan vuoden 2018 Lokaaliin, Savonlinnaan. Retken ajankohta on lauantai 1.9.2018. – sunnuntai 2.9.2018. Matkan omavastuu Joensuun seudun Leader -yhdistyksen jäsenille on 50 euroa / henkilö. Hinta sisältää kuljetukset välillä Joensuu – Savonlinna – Joensuu, yöpymisen 2 hengen huoneessa Spahotel Casinossa sekä tapahtumaan kuuluvan ohjelma, siihen kuuluvine ruokailuineen.


Sitovat ilmoittautumiset matkalle 15.7.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen joensuun.seutu(at)maakaista.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi (ainakin puhelinnumero ja sähköpostiosoite), ruoka-ainerajoituksesi, muut erityistoiveesi, sekä mille päiväretkelle haluat osallistua. Lue tarkempi matkaohjelma ja retkivaihtoehdot linkeistä!

 

Kutsu ja matkaohjelma

Lokaali 2018 koko ohjelma

Lokaali Järvi-Suomen kylien nettisivuilla

Pohjois-Karjalan Ely-keskus Leader Suomi Mahdollisuuksien maa Euroopan maaseuturahasto Maaseutu 2020 Leader Itä-Suomen kalatalousryhmä