A+ A A-
10.11.2017

Outokummun kuntarahaa haettavissa

Intoa 46Joensuun seudun Leader -yhdistyksen hankerahoitus koostuu Euroopan unionin, kuntien ja valtion osuuksista. Viime vuodelta Outokummun kunnan osuudesta, eli kuntarahasta jäi käyttämättä noin 24 000 euroa. Outokummun kaupunki on esittänyt, että ylijäänyt kuntaraha tulee outokumpulaisten yhdistysten haettavaksi Leader-yhdistyksen kautta.  Leader-yhdistyksen hallitus on päättänyt 7.11.2017 pidetyssä kokouksessaan hakukriteereistä.

Hakuohjeet

- Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää lyhyen kuvauksen hakijasta ja hakijan nykyisestä toiminnasta sekä suunnitelman haetun avustuksen käytöstä ja kuvauksen siitä, minkälaisia vaikutuksia avustuksella tavoitellaan.

- Hakemukseen liitetään ote/kopio pöytäkirjasta, jossa todennetaan, että hakemuksesta on päätetty yhdistyksen kokouksessa.

- Hakuaika päättyy 31.1.2018 klo 16.

- Hakijan tulee olla rekisteröity yhdistys tai voittoa tavoittelematon osuuskunta.

- Haettava avustus on korkeintaan 2 000 euroa yhteen kohteeseen.

- Avustus voi kohdentua kehittämistoimiin, pieniin kone- ja laitehankintoihin sekä rakentamiseen.

- Avustuksen tulee käynnistää uutta toimintaa tai kehittää hakevan yhteisön toimintaa.

- Etusijalle asetetaan useamman yhteisön yhteiset hakemukset, yhteistyötä lisäävät hakemukset ja hakemukset sellaisilta yhteisöiltä, jotka eivät ole vuoden 2006 jälkeen hakeneet avustusta Leader-yhdistyksen kautta.

- Avustus ei voi kohdistua jo käynnissä olevaan toimintaan tai hakevan yhteisön normaalitoimintaa.

- Avustus maksetaan jälkikäteen yhdessä tai kahdessa erässä toimintaraportin perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus joko sähköpostilla osoitteeseen joensuun.seutu(a)maakaista.fi tai postitse osoitteeseen Joensuun seudun Leader -yhdistys, Niskakatu 4 A, 80100 Joensuu 31.1.2018 klo 16 mennessä.

Ota yhteyttä, jos on kysyttävää! Me autamme!