5.11.2018

Yritysiltamien materiaalit luettavissa

Joensuun seudun Leader -yhdistys järjesti alueellaan vuoden 2018 aikana yritysrahoitusiltama -kierroksen. Iltamissa kerrottiin maaseuturahaston yritysrahoituksesta selkokielisesti, sillä pyrimme osoittamaan, ettei yritysrahoitus ole mitään rakettitiedettä. Osallistujia riitti jokaiseen iltaan ja keskustelu oli erittäin vilkasta - Kyllä meillä on hienoa yrittäjiä ja yrittäjänalkuja alueellamme!

Yritysiltamien materiaaliin voi tutustua myös omalla koneella.

Rahoitusta voi hakea joko Joensuun seudun Leader-yhdistykseltä tai Pohjois-Karjalan ELY-keskukselta.

Apua yritysidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman tekoon voi saada myös esimerkiksi Josekin yritysneuvojilta, Pro Yritys Pohjois-Karjala -hankkeesta, Puhti -hankkeesta tai Pohjois-Karjalan yrityskummeilta.