24.6.2019

Yhdistykselle uusi toiminnanjohtaja

Joensuun seudun Leader –yhdistyksen hallitus valitsi yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi  joensuulaisen Ulla-Riitta Pölösen. Pölönen aloittaa tehtävässään lokakuun alussa. Kunhan aloitamme yhteisen tekemisen ja hommat, kerromme lisää Ulla-Riitasta ja hänen ajatuksistaan maaseudusta, sen kehittämisestä ja Leader-toiminnan tulevaisuudesta. Nykyinen toiminnanjohtaja Antero Lehikoinen ja Ulla-Riitta työskentelevät yhdessä tammikuun 2020 loppuun saakka.

Joensuun seudun Leader –yhdistys on perustettu vuonna 1996 ja sen kotipaikka on Polvijärvi. Yhdistys toteuttaa tällä hetkellä neljättä kehittämisstrategiaansa. Yhdistyksen hankkeille myönnettävä rahoituskehys kuluvalla EU:n ohjelmakaudella on 5,1 miljoonaa euroa. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat Liperi, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki ja Joensuun kaupungin maaseutualueet. Joensuun kaupunkikeskusta ei ole Leader-aluetta.

Toiminnanjohtaja Antero Lehikoinen, puh. 040-508 6416