14.8.2019

Yhdistysten, järjestöjen ja seurojen toimintatonni haettavissa Liperin kunnalta

Rekisteröityneet yhdistykset voivat hakea Liperin kunnalta niin sanottua toimintatonnia, eli tuhannen euron avustusta esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen tai pieniin investointeihin. Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Haku on jatkuva ja sama yhdistys voi hakea avustusta kaksi kertaa vuodessa. Vapaamuotoinen hakemus lähetetään sähköpostilla maaseutujohtaja Pertti Iivanaiselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Lue alta tarkemmat hakuohjeet!

Yhdistysten, järjestöjen ja seurojen toimintatonni

• Liperiräisille yhdistyksille, seuroille ja järjestöille on jaettavissa Liperin kunnan maaseudun kehittämisraha, jonka suuruus on vuositasolla yhteensä 10 000 €.
  • Avustettava kohde voi olla investointi, tapahtuma tai hankinta. Tuki ei voi kohdistua hakijan palkkakuluihin.
  • Tukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta on käytävä esille muun muassa: mitä, kenelle, miksi, milloin sekä budjetti ja haettava summa.
  • Tukea voidaan käyttää myös osarahoituksena edellä mainittuihin kohteisiin.
  • Enintään 1000 €/hakemus ja enintään kaksi hyväksyttävää päätöstä vuodessa/hakija.
  • Kokonaisbudjetista oltava hakijalla vähintään 20 % talkootyötä tai rahaa.
  • Talkoontyön hinta: ihmistyö 15 €/h, traktorityö 45 €/h
  • Jaetaan määrärahan puitteissa.
  • Hakemus oltava vireillä ennen toteutusta ja maksetaan tarvittaessa myös ennen toteutusta.
  • Edellytetään toteutusta ja lyhyttä raportointia.
  • Mikäli kohde ei toteudu avustuspäätöksessä mainitulla tavalla, on Liperin kunnalla oikeus periä avustus takaisin.
  • Maaseutulautakunta valtuuttaa maaseutujohtajan tekemään avustuspäätökset.

Tukea myös maatiloille

Liperiläiset maatilat, jotka ovat jo käyttäneet Neuvo 2020 -tuen kokonaisuudessaan, voivat hakea Liperin kunnalta tukea ProAgrian toimesta tehtäviin asiantuntijapalveluihin. Kysy lisää maaseutujohtaja Pertti Iivanaiselta!

Tapahtumia alueella

Ei tapahtumia