8.7.2020

Kerro kiinnostava kyläiltateema!

Tulevan syksyn 2020 aikana kutsumme maaseudun asukkaat, kyläläiset, erilaisten virtuaalisten menetelmien pariin ja järjestämme säännöllisesti virtuaalisia kylätapaamisia eli virtuaalikyläiltoja. Kotona kylillä verkossa -hankkeen verkkotapaamisiin haetaan nyt kiinnostavia aiheita ja teemoja. Minkä aiheen pariin sinä haluaisit kokoontua? Kerro siitä meille.

Toivomme, että tulevien yhteisten virtuaalikylätapaamisten kautta etäyhteysmenetelmien käyttö tulee tutuksi ja ne otetaan käyttöön myös jatkossa. Kannustamme kyläyhdistyksiä ja kylien asukkaita esimerkiksi viikoittaisten kyläkuulumisten vaihtamiseen virtuaalisesti. Haluamme osoittaa, että yhteisöllisyyttä voi kokea myös virtuaalisesti. Vuoden 2020 loppuun kestävää Kotona kylillä verkossa -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja toteuttaa Joensuun seudun Leader-yhdistys.

Pyrimme löytämään virtuaalitapaamisiin aina jonkin mielenkiintoisen teeman, joka kutsuu mukaan osallistumaan. Teema voisi olla vaikkapa metsästys, käsityöt, ruoanlaitto tai liikunta. Mukana voi olla kyläyhdistysten toimintaan liittyviä aiheita. Nyt pyydämme ideoita ja toiveita tapaamisten sisällöksi!

Kerro meille mielipiteesi ja toiveesi virtuaalitapaamisiin vastaamalla linkistä löytyvään kyselyyn 7.8.2020 mennessä.

Klikkaa tästä kyselyyn

Tulevat etätapaamiset ovat kaikille avoimia. Oletpa lähi-, etä- vaki- tai vapaa-ajanasukas tai kyläläinen lähde kuulolle!

Tapahtumia