16.12.2020

Puheenjohtajan tervehdys

Kuluvan vuoden poikkeusoloista huolimatta hankkeiden käsittely on sujunut erittäin jouhevasti. Siirryimme keväällä hallituksessa ja työntekijöiden parissa nopeasti etäyhteyksien pariin myös tulevan rahoituskauden valmistelutyössä. Nyt, kun etäkokoukset ja -systeemit on opittu, tästä on hyvä jatkaa. Jotain hyvääkin poikkeusoloista jää, toimimme varmasti jatkossakin hybridimallilla, osa hallituksesta on kokoontuneena yhteen paikkaan, osa osallistuu etänä.

Ensi vuoden aikana siirrymme uuden strategian valmistelussa seuraavaan vaiheeseen ja lähdemme verkostojen kanssa yhdessä pohtimaan tulevia Leader-toiminnan linjauksia. Olen iloinen siitä, että Leader-ryhmät saivat käyttöönsä niin kutsutun siirtymäkauden rahoituksen - hanketoiminta tulee jatkumaan ilman keskeytystä seuraavalle rahoituskaudelle.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hankerikasta uutta vuotta!

Hyvää joulun odotusta toivottaen

Teuvo Mutanen