25.1.2021

Kyselytutkimus hankkeille

Hyvä hanke-aktiivi tai yrityksen kehittäjä!

Oletko ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa hanketta Joensuun seudun LEADER -yhdistyksen toimialueella vuosina 2014-2020?

Kuinka hankkeen toteutus onnistui? Jäikö jotain mielenpäälle, kuinka Leaderin toiminta sujui? Haluatko antaa erityiskiitosta tai parannusehdotuksia Leaderin toiminnalle?

Nyt saa sanoa suorat sanat ja puhelimessa on kuunteleva korva. Keräämme palautetta toiminnastamme ja juuri teidän, hankkeiden toteuttajien mielipiteet ja ajatukset kiinnostavat ja ovat tärkeitä.

Teemme kyselytutkimuksen hankkeita toteuttaneille ja yritystukea saaneille tahoille. Kyselyn toteuttajana toimii Heli Jolkkonen, hän toimii työharjoittelijana Leader-yhdistyksellä.
Heli ottaa teihin yhteyttä puhelimitse helmikuun 2021 aikana.

Kysely suoritetaan soittamalla puhelimitse ja kaikki tiedot käsitellään anonyymisti. Vastaaminen on vapaaehtoista, mutta toivomme kaikenlaisia kommentteja ja runsasta palautetta, jotta voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme.

Yhteistyöterveisin
Heli Jolkkonen