13.4.2021

Kyläkahvit kierroksella - mitä puhuttiin?

Joensuun seudulla ja Heinävedellä järjestetään virtuaalisten kyläkahvittelujen kierros, jonka tavoitteena on löytää ihmisiä, porukoita, yhteisöjä ja yhdistyksiä, jotka haluavat tehdä jotain konkreettista yhdessä, suunnata katseita tulevaisuuteen ja luoda uusia ideoita ja toimintatapoja elämään kylissä ja kaupungeissa.

Kahvien yhteisinä teemoina ovat osallisuus, ympäristö ja turvallisuus.
Tutustu tuotoksiin:

Enon ja Pyhäselän kyläkahvit

Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran kyläkahvit

Liperin kyläkahvit

Polvijärven kyläkahvit

Outokummun kyläkahvit

Heinäveden kyläkahvit

Kontiolahden kyläkahvit

Linkit tuleville kyläkahveille löytyvät myös Joensuun seudun Leaderin ja MSL:n Pohjois-Karjalan yhdistykset Facebook -sivuilla

Illan ohjelmassa:
> Tietoa ja täkyjä asukkaille ja yhteisöille
> Keskustelua
> Kunnan edustajan puheenvuoro
> Joensuun seudun Leader ry:n puheenvuoro

Neljä hyvää syytä tulla mukaan kahvittelemaan:

1: Haluatte tehdä jonkin konkreettisen teon yhteisön tai ympäristön hyväksi, mutta tarvitsette siihen hieman tukea ja resursseja? Kylien yhteissuunnittelu -hanke etsii pilottiporukoita. Olisitteko yksi näistä?

2: Kyläsuunnitelmanne kaipaa päivitystä? Sen voi päivittää Kylien yhteissuunnittelu -hankkeen puitteissa, mutta uudella tavalla.

3: Haluatte vaikuttaa Joensuun seudun Leader ry:n tulevaan strategiaan ja ohjelmaan? No sepäs sattui! Kyläkahvit -kierrokselta kerätään tietoa ja materiaalia Joensuun seudun Leaderin strategiatyöhön!

4: Joensuun seutu, sen maaseudut ja tulevaisuus kiinnostavat? No mutta, tule mukaan juttelemaan ja vaikuttamaan!

Kysy lisää: kaisa.kervinen(a)msl.fi
Yhteistyössä: Kylien yhteissuunnittelu -hanke & Joensuun seudun Leader ry.