Joensuun seudun Leader -yhdistyksen vuosikokous pidetään 9.4.2022

maaliskuu 25, 2022

Tervetuloa sääntömääräiseen yhdistyksen kokoukseen lauantaina 9.4.2022 klo 12 Kunnaspirtille (Kunnaspirtintie 2, 80510 Onttola, Kontiolahti).

Joensuun seudun Leader -yhdistyksen hallitus on päättänyt 22.3. kokouksessaan, että vuoden 2022 yhdistyksen kokoukseen on mahdollista osallistua postitse, tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla ennen kokousta ja kokouksen aikana. Tulethan kokoukseen paikan päälle terveenä. 

Huomioithan, että yhdistyksen sääntöjä on muutettu niin, että mikäli varsinainen jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan kokousvuonna ennen kokousajankohtaa eikä edellisen kalenterivuoden aikana, hän ei voi käyttää äänioikeuttaan.

Ilmoittaudu etäosallistujaksi keskiviikkoon 6.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lähetämme etäosallistujille lähempänä kokousajankohtaa osallistumislinkin lisäksi ohjeet kokous- ja äänestyskäytännöistä sekä kokousmateriaalin sähköpostitse. 

Sääntöjen mukaan kokous kutsutaan koolle joko kirjeitse tai lehti-ilmoituksella. Yhdistyksen jäsenet saavat kokouskutsun postitse viikon 13 aikana.

Valtakirjamenettely

Jos edustat kokouksessa yhteisöä, sinulla tulee olla tästä valtakirja. Henkilöjäsentä ei voi edustaa valtakirjalla. Valtakirjat kerätään ja tarkistetaan paikan päällä kokouksen alkaessa. Jos osallistut etänä, lähetäthän allekirjoitetun valtakirjan keskiviikkoon 6.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kokouksen asialista

1. Avataan kokous
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Esitetään tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä vuosikertomus
6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille
7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle sekä jäsenmaksujen suuruudet
8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja
9. Valitaan muut hallituksen jäsenet
10. Valitaan tilikaudeksi yksi tilintarkastaja ja yksi toiminnantarkastaja ja heille varahenkilöt
11. Käsitellään muut kokoukselle esitetyt asiat
12. Kokouksen päättäminen Yhdistyksen säännöt löytyvät verkkosivuiltamme.

Hallituksen kokoonpano

Leader-ryhmän hallitus muodostetaan niin kutsutun kolmikantaperiaatteen mukaisesti. Hallituksessa tulee olla edustettuina tasapuolisesti julkisyhteisöt, alueen yhteisöt ja maaseudun yksittäiset asukkaat. Maaseudun yksittäiset asukkaat eivät voi olla mukana esim. yhdistysten hallituksissa tai kuntien päättävissä elimissä. Etenkin tänä vuonna erovuorossa on maaseudun yksittäisiä asukkaita edustavia hallituksen jäseniä. Hallituksen tämän hetkinen kokoonpanon näet Hallitus-sivulta.

Lämpimästi tervetuloa toivottaa Leder-hallitus!

joensuun-seudun-leader-logo.svg

Hae rahoitusta

Omat hankkeet

Yhdistys