A+ A A-
20.7.2019

Keski-Karjalan seutukehittäjäksi Pekka Kinnunen

Keski-Karjalan Jetina ry on valinnut vuoden 2019 Keski-Karjalan seutukehittäjäksi Pekka Kinnusen Tohmajärveltä. Jetina myöntää palkinnon Keski-Karjalan seudun eteen tehdystä kehittämistyöstä.

Positiivinen auttaja

Pekka Kinnunen on monessa mukana, niin Tohmajärven kunnan ja paikallisten yhdistysten toimissa. Hän on korvaamaton apu kunnan latuverkoston työstämisessä ja suunnittelussa. Pekka ei panttaa tietoa itsellään, vaan jakaa tietämystään tohmajärveläisestä luonnosta, maastoista ja poluista kaikille kiinnostuneille. Pekka on ollut mukana kunnostamassa virkistysreittejä ja tehnyt runsaasti talkootyötä reitistöjen eteen. Hän on tärkeä linkki kunnan, urheiluseurojen sekä maanomistajien ja –käyttäjien välillä.

Keski-Karjalan Jetina ry julkistaa seutukehittäjän Värtsilän-päivillä lauantaina 20.7.2017. Viime vuonna seutukehittäjäksi nimitettiin kesälahtelainen Rauno Suomalainen ja vuonna 2017 seutukehittäjäksi valittiin Harri Pippuri Tohmajärveltä. Keski-Karjalan Jetina ry on valinnut seutukehittäjän vuodesta 2015 lähtien. Pekka Kinnunen on järjestyksessään viides Keski-Karjalan seutukehittäjä.

#seutukehittäjä #keskikarjala #jetina #maaseutu

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Kari Sarkkinen, puh. 0500-679 297

Keski-Karjalan
Jetina ry

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!