A+ A A-
18.3.2020

Asiakastiedote: Koronavirustilanne ja asiakaspalvelu Jetinalla

Koronaviruksen takia ja Suomen hallituksen 16.3.2020 antaman toimintasuosituksen mukaisesti pyrimme välttämään ylimääräistä sosiaalista kanssakäymistä. Jetinan toimisto on suljettu asiakaskäynneiltä toistaiseksi.  Asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen jatkuu edelleenkin normaalisti sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Ota yhteyttä!

050 346 3162 Ritva Rönkä

040 682 8559 Minna Juutinen

050 367 7660 Maare Karjalainen

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisäksi koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi Jetinan hallitus on päättänyt, että vuosikokous pidetään kunhan viruksen aiheuttama poikkeuksellinen tilanne on normalisoitunut. Jetinan vuosikokous tulisi sääntöjen mukaan järjestää maaliskuun loppuun mennessä. Jetinan hallitus on tietoinen siitä, että vuosikokouksen siirtäminen poikkeaa yhdistyksen säännöistä. Siirto kuitenkin tehdään jäsenistön terveyden turvaamiseksi.

Samalla noudatetaan Suomen hallituksen ohjeistusta, jossa kehotetaan kansalaisia välttämään kaikkia muita kuin välttämättömiä kohtaamisia ja tilaisuuksia. Siirtämisestä on konsultoitu lakimiestä. Vuosikokouksesta ilmoitetaan heti kun sen järjestäminen tulee mahdolliseksi.

- Jetinan hallitus - 

Keski-Karjalan
Jetina ry

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!