A+ A A-

Hae Leader-rahoitusta

  • Isäntäkategoria: ROOT

Hanketukea Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven alueelle

Keski-Karjalan Jetina ry myöntää Leader-rahoitusta toimialueensa (Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi) palveluja ja hyvinvointia parantaviin hankkeisiin, joiden tuloksista hyötyvät alueen asukkaat ja yrittäjät. Tuen hakija voi olla julkis- tai yksityisoikeudellinen yhteisö, jolle taloudellisen voiton tavoittelu ei ole ensisijainen päämäärä. Tukea myönnetään myös yhteistyöhankkeille.

Tuettavien hankkeiden tulee tukea vähintään yhtä Keski-Karjalan Jetinan strategiassa määriteltyä painopistettä. Ne ovat Viihtyisä asuinympäristö ja vilkas yhdistystoiminta, Rajaseudun rohkeat yrittäjät, Ympäristö ja luonto sekä Osaamisen edistäminen.

Tutustu hankevalintakriteereihin
Lue lisää hanketuista

 

Yritysrahoitus apuna toiminnan aloittamisessa ja investoinneissa

Leader-yhdistys myöntää rahoitusta maaseutualueella sijaitseville yrityksille, joiden toiminta on vakaalla pohjalla ja tarjoaa pääasiallisen toimeentulon ainakin yhdelle henkilölle. Suosituimmat tukimuodot ovat perustamistuki ja investointituki. Perustamistukea voi hakea esimerkiksi perustamisvaiheessa olevalle tai liiketoimintaansa uudistavalle yritykselle, joka ei toimi maatalouden alalla. Investointitukea voi hakea sellaisiin yrityksen investointeihin, jotka auttaa yritystoiminnan aloittamista, kasvua ja kehittämistä.

Usein kysyttyä yritysten investointituesta

Lue lisää yritysrahoituksesta

 

 

 

Tutustu strategiaamme 2014-2020

Tutustu rahoitettuihin hankkeisiin 2014-2020

Keski-Karjalan
Jetina ry

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!