A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Maa- ja metsätalous, Yrittäjyys

Metsätalouden vesiensuojelu -webinaari


7.10.2020, 17:00 - 19:00
       verkkotilaisuus


 

Metsätalouden vesiensuojeluaiheisessa webinaarissa käydään läpi vesistöjen hoitoon liittyvien metsätalouden toimenpiteiden ja -rakenteiden vaikuttavuutta valuma-alueen alapuolisten vesistöjen tilaan. Miten oman metsän toimenpiteissä voi huomioida myös vesiensuojelun? Minkälaisia paineita kohdistuu vesistöihin metsätalouden toimenpiteiden vaikutuksena?

Luonnonhoidon asiantuntija Hannu Lehtoranta Suomen metsäkeskuksesta kertoo keinoista, jotka metsänomistajalla ja metsätoimijoilla on käytettävissään valuma-alueiden vesistöjen tilan huomioimiseksi.

Janne Raassina (Vesistö- ja luontokunnostus Janne Raassina) kertoo vesistökunnostus- ja -ennallistamiskohteista, joita on toteutettu Pohjois-Karjalassa metsätalouden tuoman vesistökuormituksen vaikutusten parantamiseksi.

Webinaari järjestetään Adobe Connect -verkkokoulutusympäristössä. Luennon seuraamiseen tarvitset vain Internet-selaimen, Flash Player -ohjelmiston ja kaiuttimen/kuulokkeet. Ohjeet ja osallistumislinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita osallistumisen webinaariin tai tilata webinaarin tallenteen, jonka linkin saat webinaarin jälkeen. Voit jättää luennoitsijalle ennakkokysymyksiä vesiensuojelusta ilmoittaumisen yhteydessä 30.9.2020 saakka.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 30.9. klo 16 mennessä metsakeskus.fi/tapahtumat.

Lisätietoja: Minna Pulkkinen projektipäällikkö, SOPULI-hanke, Suomen metsäkeskuspuh. 050 476 7142, minna.pulkkinen(at)metsakeskus.fi

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä SOPULI-hanke, Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristöstä -hanke ja KAIPO-hanke

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa