A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Kylät ja yhdistykset, Ilmasto, Joensuun seutu

Virtuaalikyläilta - vieraskasvit


22.9.2020, 18:00
       verkkotilaisuus


 

Lämpimästi tervetuloa mukaan virtuaalikyläiltaan!  

Tulevana syksynä kokoonnutaan kyläilloissa eri teemojen äärelle. Joensuun seudun Leader-yhdistys kutsuu maaseudun asukkaat, kyläläiset, monipaikkaiset, kesäasukkaat tai maaseudulle muutosta haaveilevat mukaan tuleviin virtuaalisiin kyläiltoihin.  

Tiistaina 22.9. klo 18 teemana on ympäristö ja vieraskasvit; Illan alustaa ympäristöalan yrittäjä Hanna Araja-Matilainen, Liperistä. Lisäksi kuullaan kokemuksia kylätoimijoilta, kuinka vieraskasvien torjuntaan on tartuttu. Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan omat kokemukset.  

Virtuaalikyläiltoihin on helppo liittyä mukaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Linjat avataan klo 17:30, joten kuuluvuuden ehtii testaamaan. Illat pidetään Teams-sovelluksella. Voit tutustua Teamsin käyttöön myös ennakkoon. Maaseudun Sivistysliitto on tehnyt opasvideot Teams-yhteyden käyttöön: https://verkko-opisto.msl.fi/koulutusta-verkossa/teams-kokoukseen-liittyminen/  Ota rohkeasti yhteyttä, opastamme alkuun!  

Liity mukaan iltaan tästä  

Illat järjestetään osana Kotona kylillä verkossa hanketta, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki. Oletpa sitten lähi-, etä- vaki- tai vapaa-ajanasukas tai kyläläinen lähde kuulolle!

Tarkemman opastuksen etäilyyn saat halutessasi laittamalla viestiä tai soittamalla: tanja.airaksinen(a)maakaista.fi, p. 040 513 9249

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa