A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Joensuun seutu

Virtuaalikyläilta - kylä ja liikunta


17.11.2020, 18:00
       verkkotilaisuus


 

Lämpimästi tervetuloa mukaan virtuaalikyläiltaan!  

Tulevana syksynä kokoonnutaan kyläilloissa eri teemojen äärelle. Joensuun seudun Leader-yhdistys kutsuu maaseudun asukkaat, kyläläiset, monipaikkaiset, kesäasukkaat tai maaseudulle muutosta haaveilevat mukaan tuleviin virtuaalisiin kyläiltoihin.

Tiistaina 17.11.2020 klo 18 teemana on Liikettä niveliin -kylä ja liikunta. Aika nostaa pyllyt ylös penkistä! Miten meillä kylillä liikutaan, miten tulisi liikkua? Illassa kuulemme esimerkkejä kylien liikuntatoimista ainakin Tuupovaaran Koverosta ja Outokummun Rikkarannalta - Tulihiihtoa ja geokätköilyä. Ihmeliikkeen liikuntaohjaaja Inkeri Tiitinen johdattaa liikuntasuosituksiin, antaa vinkkiä arkiliikuntaan ja yhdessä liikkumiseen. Virtuaalijumppa mukana tottakai:) Tervemenoa mukaan!

Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan omat kokemukset.  

Virtuaalikyläiltoihin on helppo liittyä mukaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Linjat avataan klo 17:30, joten kuuluvuuden ehtii testaamaan. Illat pidetään Teams-sovelluksella. Voit tutustua Teamsin käyttöön myös ennakkoon. Maaseudun Sivistysliitto on tehnyt opasvideot Teams-yhteyden käyttöön: https://verkko-opisto.msl.fi/koulutusta-verkossa/teams-kokoukseen-liittyminen/ Ota rohkeasti yhteyttä, opastamme alkuun!  

Liity mukaan iltaan tästä  

Illat järjestetään osana Kotona kylillä verkossa hanketta, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki. Oletpa sitten lähi-, etä- vaki- tai vapaa-ajanasukas tai kyläläinen lähde kuulolle!

Tarkemman opastuksen etäilyyn saat halutessasi laittamalla viestiä tai soittamalla: tanja.airaksinen(a)maakaista.fi, p. 040 513 9249

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa