A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Kylät ja yhdistykset, Joensuun seutu

Virtuaalikyläilta - kyläkirjat ja kylähistoria


24.11.2020, 18:00
       verkkotilaisuus


 

Lämpimästi tervetuloa mukaan virtuaalikyläiltaan!  

Tulevana syksynä kokoonnutaan kyläilloissa eri teemojen äärelle. Joensuun seudun Leader-yhdistys kutsuu maaseudun asukkaat, kyläläiset, monipaikkaiset, kesäasukkaat tai maaseudulle muutosta haaveilevat mukaan tuleviin virtuaalisiin kyläiltoihin.

Tiistaina 24.11.2020 klo 18 teemana on Kyläkirjat ja kylähistoria -kokemukset tiedon keräämisestä. Oman kylän historia ja tarinat viehättävät. Monesti ne halutaan koota talteen tulevia polviakin ajatellen. Miten kirja syntyy ja tarinat kootaan? Illassa kuullaan kokemukset suoraan kyläkirjojen tekijöiltä. Mukana illassa Kunnasniemi Kontiolahdelta, Niva Pyhäselästä ja Lipinlahti Nurmeksesta. 
- Kunnasniemi -Elämää ja ihmisiä kotikylällä
- Nivan kyläkirja
- Lipinlahti -Kylä Pielisen rannalla

Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan omat kokemukset.  

Virtuaalikyläiltoihin on helppo liittyä mukaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Linjat avataan klo 17:30, joten kuuluvuuden ehtii testaamaan. Illat pidetään Teams-sovelluksella. Voit tutustua Teamsin käyttöön myös ennakkoon. Maaseudun Sivistysliitto on tehnyt opasvideot Teams-yhteyden käyttöön: https://verkko-opisto.msl.fi/koulutusta-verkossa/teams-kokoukseen-liittyminen/ Ota rohkeasti yhteyttä, opastamme alkuun!  

Liity mukaan iltaan tästä  

Illat järjestetään osana Kotona kylillä verkossa hanketta, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki. Oletpa sitten lähi-, etä- vaki- tai vapaa-ajanasukas tai kyläläinen lähde kuulolle!

Tarkemman opastuksen etäilyyn saat halutessasi laittamalla viestiä tai soittamalla: tanja.airaksinen(a)maakaista.fi, p. 040 513 9249

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa