A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Yrittäjyys, Koko alue

ALKU-valmennus yrityksille osa 2


26.5.2021, 12:00 - 14:00
       zoom


 

2-osainen ALKU-valmennus: osa 2 järjestetään 26.5.2021 klo 12:00-14:00 Valmentajana toimii Niina Sainius Yritysvalmennus LogosGroupista. Niinalla on vahva, laaja kokemus yrityskehittämisestä, viestinnästä ja markkinoinnista.

Ilmoittautuminen: https://pohjoiskarjalankauppakamari.fi/?action=eventregistration&id=504&aid=5d41250b

Pohjois-Karjalan kauppakamarin toteuttaman Alku-valmennuksen tarkoituksena on herätellä teitä pohtimaan, miten yrityksenne kestää mukana kilpailussa ja saa parhaat tulevaisuuden tekijät. Lähdetään yksinkertaisesti liikkeelle alusta.  

Kokenut yritysvalmentaja Niina Sainius Logosgroupista auttaa yritystänne löytämään ne askeleet, joilla nopeutatte yrityksenne kehittämistä ja vahvistatte kilpailukykyänne.

Kahden parituntisen aikana keskitymme erityisesti työnantajakuvan ja näkyvyyden teemoihin, perusasioihin, joiden pohjalta on helpompi lähteä rakentamaan systemaattista toimintatapaa. Miksi yrityksesi on olemassa? Mitkä arvot ohjaavat tekemistänne? Mitä lupaatte asiakkaillenne ja työntekijöillenne? Minkä periaatteiden mukaan yritystänne johdetaan? Onko teillä tarpeeksi laaja ymmärrys asiakkaistanne ja työntekijöistänne? Entäpä brändi, olisiko aika tarkistaa yritysilme ja verkkosivut? Miten uskaltaa erottua muista?  

Parhaan hyödyn saat, jos osallistut yhdessä organisaatiosi toisen edustajan kanssa valmennukseen. Osallistuminen ei vaadi sinulta ennakkovalmistautumista. Järjestämme kauppakamarilta etäyhteyden kouluttajaan keskitetysti, mutta halutessasi voit toki osallistua valmennukseen omalta työpaikaltasi.

Valmennukset mahdollistaa ESR-rahoitteinen Tee Nyt -hanke, eli tämä mahdollisuus on yrityksellenne maksuton.

Lisätietoja kauppakamarin Suvilta p. 0400 149 887 tai Juhalta p. 0400 350 131.

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa