A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Maa- ja metsätalous, Maisemat, Koko alue

Riistarakennekoulutuspäivät, Ilomantsi


Mistä  3.7.2021 -  9:00
Mihin  4.7.2021 - 16:00
       Ilomantsin erämiesten maja, Putkela, Erämajantie 6, 82900 Ilomantsi


 

Tervetuloa SOPULI-hankkeen järjestämä riistarakennekoulutus kosteikkoluonnonhoitoon Ilomantissa. Tilaisuus on suunnattu Ilomantsilaisille metsästysseuroille, luontomatkailutoimijoille ja lintuharrastajille sekä kosteikkoa omille mailleen suunntteleville pohjoiskarjalaisille metsänomistajille.  

Riistarakennekoulutuspäivät järjestetään viikonloppuna la-su 3.-4.7.2021. 

Riistarakennekoulutuspäivissä päästään riistakosteikkowebinaarin oppeja testaamaan käytännössä. Tilaisuudessa tehdään Ratilansuon kosteikolle asennettavat sorsien putkipesät sekä pienpetopyyntiin käytettävät rakenteet. Ratilansuolle rakennetaan päivien aikana myös pienpetojen keinoluolasto, ja opetetaan sen käyttöä pienpetopyynnin tehostuskeinona. Rakennuskouluttajana Veli-Matti Pekkarinen ja Antero Pasanen.

​Mukaan mahtuu 30 henkilöä päivää kohti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua yhteen tai molempiin päiviin. Huomioimme alueelliset koronarajoitukset. Mikäli koronatilanne muuttuu voidaan osallistujamäärää päivää kohti pienentää.  Metsäkeskuksen koronaohjeet.

Päiviin kannattaa varustautua säänmukaisella pukeutumisella ja maastojalkineilla. 

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 30.6.2021 klo 12.00 mennessä. 

Tilaisuuden järjestää Sopeutumiskyvyllä uusiutumista ja liiketoimintaa maaseutumaisemaan - SOPULI -hanke, jonka toteuttaa Suomen Metsäkeskus yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Mukana myös Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piiri ja SOTKA-hanke. Tilaisuus on maksuton.  

Lisätietoja:
Minna Pulkkinen, projektipäällikkö, SOPULI-hanke
p. 050 476 7142
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa