A+ A A-

Tapahtumakalenteri

 

Kylät ja yhdistykset

Kylän palvelut ja elämykset tuotteeksi-koulutus


17.11.2021, 18.00 - 20.00
       Teams


 

Tervetuloa tutustumaan palveluiden tuotteistamiseen kylillä!   

Mitä elämyksellisiä mahdollisuuksia oma kylämme tarjoaa vieraille? Miten voimme tuotteistaa myytäviä elämyksiä omaan elämäntapaamme nojaten?  

Parhaillaan kylien vetovoima on suuri ja kyläelämä houkuttelee aitoudellaan. Tähän trendiin kannattaa tarttua! Palveluiden ja elämysten tuotteistaminen on helppo tapa tehdä varainhankintaa ja samalla tehdä kylää tunnetuksi matkailijoiden parissa. Esimerkiksi opastettu sieniretki, leipomisoppitunti kylän ruisleipätaiturin kanssa tai lampaanvillan värjäystuokio voivat olla asiaa kokemattomalle huikea ja rahanarvoinen elämys.   

Onko teidän kylällänne sellaisia palveluita tai esimerkiksi luontoelämyksiä, joista voisitte helposti paketoida matkailijoille elämystuotteita? Tervetuloa koulutukseemme kuulemaan lisää!

Kouluttajana Noora Kokko, matkailumuotoilija yrityksessään Your Local Host perehdyttää meidät monipuolisesti Live like a local- teeman maailmaan konkreettisten case-esimerkkien avulla.

Ilmoittaudu koulutukseen täällä!

Tule innostumaan ja oppimaan tuotteistamisesta sekä ideoimaan uusia palveluita/elämyksiä kyläyhdistyksellesi myytäväksi. Tähän avoimeen koulutukseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki maakunnalliset ja paikalliset kyläyhdistykset.    

Aika: Keskiviikkona 17.11. klo 18-20
Paikka: Teams-webinaari (ilmoittaudu, niin sinulle toimitetaan osallistumislinkki)
Kouluttaja: Noora Kokko /Live like a local

Lisätiedot ja kysymykset: Marianne Liitelä, Suomen Kylät 045 887 1511 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.    

Koulutuksen järjestää Suomen Kylät ry.

 

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa