Leader-tukea digiloikkaan sekä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaan

toukokuu 14, 2020

Pohjois-Karjalan Leader-ryhmien hallitukset ovat tehneet myönteisiä hanke-esityksiä. Ryhmien hallitukset ovat päättäneet esittää julkista, Leader-rahoitusta yhteensä 258 360 euroa. Lisäksi 13 yritystä on saanut myönteisen Leader-yritysrahoitusesityksen. Julkisen tuen lisäksi hankkeissa on mukana hakijoiden omaa, yksityistä rahoitusta ja osin talkootyötä. Hankehaku ryhmissä on jatkuva.

Keski-Karjalassa Leader-rahoitusta ovat saaneet Puhoksen Vesa ry ja Närsäkkälän Erä ry. Lisäksi Keski-Karjalan Jetina käynnistää teemahaun, jossa keskikarjalaiset yhdistykset voivat hakea tukea nuorten kesätyöllistämiseen.

Joensuun seudulla Leader-hanketyöhön ryhtyvät Hot Rodders Polvijärvi, Rikkaveen kyläyhdistys, Hammaslahden seudun kyläyhdistys ja Selkien seudun Erä.

Vaara-Karjalassa Leader-hanketta tekee Nurmeksen evankelisen opiston ystävät ry. Lisäksi Vaara-Karjalan Leader käynnistää kaksi teemahankehakua, jossa yhdistykset voivat hakea tukea digiloikkaan. Tukea on tarjolla niin kouluttautumiseen kuin etälaitteiden hankintaan.

Tutustuu uusiin Leader-hankkeisiin

Lisätietoja

Keski-Karjalan Jetina ry, toiminnanjohtaja Maare Karjalainen, puh. 050-367 7660
Joensuun seudun Leader -yhdistys, toiminnanjohtaja Antero Lehikoinen, puh. 040-508 6143
Vaara-Karjalan Leader ry, toiminnanjohtaja Hannele Pyykkö, puh. 040-1044 905
Pohjois-Karjalan ELY-keskus, maaseudun kehittämisen asiantuntija Tuomo Hämäläinen, puh. 02950 26053

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot