Lähde mukaan lähiruokatrendin aallonharjalle ja ryhdy Lähiruokapäivän järjestäjäksi!

kesäkuu 27, 2022

Valtakunnallista Lähiruokapäivää vietetään jälleen lauantaina 10.9.2022. Ilmoittautuminen Lähiruokapäivän tapahtuman järjestäjäksi on avoinna tapahtumapäivään saakka!

Lähiruokapäivän järjestäjäksi ovat lämpimästi tervetulleita niin lähiruuan ystävät kuin rautaiset ammattilaiset. Mukaan toivotaan ruoantuottajia, tiloja, puutarhoja, elintarvikkeiden jatkojalostajia (esim. juustolat, myllyt), matkailu- ja elämysalan ammattilaisia sekä yhdistyskentän koko kirjoa Martoista metsästysseuroihin. Lähiruokapäivä on tilaisuus tehdä työtänne, tuotteitanne ja tilojanne tutuksi ihmisille lähellä ja kauempanakin! Oman Lähiruokapäivän tapahtuman voi järjestää yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa. Lähiruokapäivään osallistuvat kohteet voivat pitää ns. avoimet ovet, myydä tuotteitaan sekä järjestää halutessaan vierailijoille oheisohjelmaa – vain mielikuvitus on rajana!

Lähiruokapäivään osallistuvia kohteita esitellään ja markkinoidaan Lähiruokapäivän sosiaalisen median kanavissa jo pitkin kesää. Ilmoittautumalla aikaisin hyödyt yhteisestä Lähiruokapäivän organisoimasta markkinoinnista sekä voit tilata ilmoittautuessasi osallistujaksi tapahtumaan 12.8.2022 mennessä maksutta Lähiruokapäivän materiaalipaketin, jonka avulla voit virittäytyä Lähiruokapäivän tunnelmaan sekä koristella tapahtumamiljöötä. Vinkkaamme myös paikallisille sekä valtakunnallisille medioille Lähiruokapäivän kohteista ennen tapahtumapäivää.

Ryhdy järjestäjäksi:
1. Rekisteröidy Lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.
2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.
3. Tilaa Lähiruokapäivän materiaalipaketti 12.8.2022 mennessä Oma sivu -välilehdeltä löytyvällä lomakkeella, paketti on maksuton ja se postitetaan kotiovellesi ennen tapahtumapäivää.

Löydät tukimateriaalia ja ohjeita sekä järjestäjille suunnattujen webinaarien tallenteet verkkosivuiltamme Materiaalit- välilehdeltä!
Lähiruokapäivän avajaistapahtuma järjestetään tänä vuonna Raudanmaan kylätalolla Kangasalla yhteistyössä mm. Raudanmaan kyläyhdistyksen sekä pirkanmaalaisen Lähiruokasafarin kanssa. Luvassa on huikeita lähiruoka elämyksiä sekä tekemistä koko perheelle!

Lisätietoja:
Heidi Kohtala, Maaseutuverkostopalvelut, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 050 572 3368

Lähiruokapäivän logo

 

 

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot