Maaseutugaala kokoaa maaseudun kehittäjät Kurikkaan 30.9.2022

heinäkuu 04, 2022

Tervetuloa juhlistamaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa ja ohjelmakauden upeimpia onnistumisia perjantaina 30.9.2022 Kurikan kampukselle! Lisää päivämäärä kalenteriisi ja valmistaudu suureen maaseudun juhlaan Kurikassa. Ilmoittautuminen avataan 8.8.2022.

Luvassa on oikea maaseudun supertapahtuma! Alun perin Maaseutuparlamentin 2021 yhteydessä järjestettäväksi suunnitellun Maaseutugaalan lisäksi luvassa on mielenkiintoisia retkiä sekä upea sadonkorjuutori.

Ohjelma

Elon iloa -retket klo 10.00-16.00
Gaalapäivä alkaa Leader-ryhmien järjestämillä retkillä, jotka suuntautuvat ympäri Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. Retkillä vieraillaan mitä mielenkiintoisimmissa maaseuturahoitusta saaneissa kohteissa.

Hankenäyttely klo 18.00-19.00
Kampuksen ovet aukeavat klo 18.00. Tällöin vieraat pääsevät tutustumaan illan finalisteihin hankenäyttelyssä sekä nauttimaan alkumaljoista ja cocktailpaloista.

Maaseutugaala klo 19.00-0.00
Gaalatilaisuus alkaa klo 19.00. Luvassa on herkullinen kolmen ruokalajin illallinen, upeita esityksiä sekä tietenkin ohjelmakauden upeimpien hankkeiden ja onnistumisten palkitsemiset. Ilta huipentuu illan tähtiartistin esiintymiseen

Sadonkorjuutori la 1.10. klo 10.00-15.00
Maaseudun supertapahtuma saa jatkoa, kun Kurikan kaupunki ja MTK järjestävät yhdessä sadonkorjuutorin Kurikan torilla. Tarjolla on monipuolinen valikoima kotimaista lähiruokaa lähituottajien myyntipisteissä, luonnontuotteita, käsitöitä sekä paljon muuta mielenkiintoista tutustuttavaa. Alueella on myös järjestöjen infopisteitä ja lapsille ohjattua tekemistä.

Lisätietoja, tarkempi ohkelama ja ilmoittautuminen löytyvät Maaseutuverkoston nettisivuilta: https://maaseutuverkosto.fi/tapahtumat/maaseutugaala/

 

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot