Kalastusmatkailun avustushaku avoinna 31.10.2023 saakka

lokakuu 16, 2023

Pohjois-Savon ELY-keskuksen avustushaku kalastusmatkailun edistämiseen itäisessä Suomessa on auki 1.10-31.10.2023. Avustus kohdistuu erityisesti kalastusmatkailun edistämiseen tähtääviin koulutus-, kehittämis- ja markkinointitoimenpiteisiin sekä rajoitetusti investointihankkeisiin.

Tavoitteena on edistää kalastusmatkailupalveluiden ja tuotteiden kehittämistä, sähköisten myynti- ja varausjärjestelmien käyttöönottoa sekä tehokasta markkinointia. Avustusta myönnetään hankkeille, jotka tukevat olemassa olevia kalastusmatkailuyrityksiä ja niiden toimintaa tai luovat uusia mahdollisuuksia alalla.    

Kalatalousmatkailu avustusta haetaan sähköisesti   

Hakemukset toimitetaan Pohjois-Savon ELY-keskukselle sähköisesti Aluehallinnon asiointipalvelun kautta vahvaa tunnistautumista käyttäen. Hakijoiden tulee liittää hakemukseen yrityksen kalastusmatkailuun painottuva toimintasuunnitelma sekä tarkempi hankesuunnitelma.  

Avustusta voivat hakea oikeustoimikelpoiset yritykset, yhteisöt ja julkiset toimijat, jotka toimivat kalastusmatkailun parissa itäisessä Suomessa. Avustus kohdistuu erityisesti kalastusmatkailun edistämiseen tähtääviin koulutus-, kehittämis- ja markkinointitoimenpiteisiin sekä rajoitetusti investointihankkeisiin.  

Avustusmahdollisuus koskee Itä-Suomen alueen maakuntia, kuten Kymenlaaksoa, Etelä-Karjalaa, Etelä-Savoa, Pohjois-Savoa, Pohjois-Karjalaa, Kainuuta. Lapin osalta rajaus koskee Itä-Lappia ja Pohjois-Pohjanmaan osalta Kuusamoa.  

Lisätietoja:

Pohjois-Savon ELY-keskus

Kuulutus Pohjois-Savon ELY-keskuksesta haettavasta avustuksesta kalastusmatkailun edistämiseen itäisessä Suomessa

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot