18.1.2019

Leader-toiminta tutuksi – Pop up -viikot alkavat Ilomantsista 12. helmikuuta

Vaara-Karjalan leader ry lähtee pop up -kiertueelle helmikuussa. Pop up –toimistoja pannaan pystyyn Ilomantsissa, Juuassa, Nurmeksessa, Valtimolla ja Lieksassa. Ensimmäisenä pop up –toimisto pystytetään Ilomantsin kunnantalolle 12.–14. helmikuuta. Juuassa Vaara-Karjalan leader on tiistaista torstaihin 26.-28.2. kirjastolla. Pop up -toimisto avaa ovensa Juuassa tiistaina ja keskiviikkona kello 12, torstaina toimisto on avoinna kello 9–15. Nurmeksen ja Valtimon alueen toimijoita palvelemme tiistaina ja keskiviikkona 12.–13.3. Porokylänkatu 3:ssa (entinen eläinlääkärintalo). Pop up –kiertue päättyy Vaara-Karjalan leaderin kotipaikkaan Lieksaan 2.–3. huhtikuuta.

Vaara-Karjalan leaderin toiminnanjohtaja Hannele Pyykkö kertoo, että pop up –viikkojen tarkoituksena on tehdä leader-hankerahoitusta tutuksi ja esitellä käynnissä olevia hankkeita. Pop up –toimistoihin voi tulla vapaasti katsomaan, kuuntelemaan ja ideoimaan.

– Samalla kerätään ihmisiltä kehittämisideoita. Paikalle toivotaan kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita seutunsa kehittämisestä, Pyykkö sanoo.

Pop up –toimistot ovat avoinna tiistaista keskiviikkoon kello 12 alkaen. Asiantuntijat aloittavat puheenvuoronsa kello 13, viimeinen puheenvuoro alkaa kello 16. Keskiviikkojen tulevaisuustyöpaja alkaa kello 17. Molempina päivinä paikalla on asiantuntijoita esimerkiksi ely-keskuksesta sekä kehittämisyhtiöistä ja hanketoimijoilta jakamassa ajankohtaista tietoa ja kuulumisia sekä kokemuksia. Pop up –toimistossa voi samalla liittyä leader ry:n jäseneksi. Liittyjät saavat toimistolta mukaansa liittymislahjan. Leader ry:ssä pääsee mukaan vaikuttamaan alueen kehittämiseen jäsenenä tai hallituksessa, jossa voi päästä vaikuttamaan tulevan ohjelmakauden linjauksiin.

Tiistait on suunnattu yrityksille ja keskiviikkoisin tarjolla on yleishyödyllisten, käynnissä olevien hankkeiden esittelyjä. Keskiviikkoisin ohjelmassa on lisäksi tulevaisuustyöpaja, jossa nimensä mukaisesti luodaan katsausta tulevaan. Samalla ihmiset voivat ehdottaa kehittämisideoita, joiden myötä luodaan pohjaa Vaara-Karjalan leaderin tulevalla ohjelmakaudelle. Keskiviikon tulevaisuustyöpajaan tulee ilmoittautua viimeistään kahta päivää ennen työpajaa.

Pop up -viikkojen ohjelma

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Hannele Pyykkö, P. 040 1044 905