A+ A A-
5.2.2019

Hyvinvointituotteet ja kosmetiikka luonnontuotealalla - Mitä ne vaativat yrittäjältä?

Luonnontuotteisiin pohjautuvat hyvinvointituotteet ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat ihmisiä yhä enemmän ja enemmän niin meillä Suomessa kuin maailmallakin. Kosmetiikkaa ja luonnontuotteita koskeva lainsäädäntö voi kuitenkin olla pienyrityksille hankalakulkuinen viidakko. Mitä kosmetiikkalainsäädäntö vaatii yrittäjältä? Mitä markkinoinnissa saa sanoa, mitä ei? Mitä tuotteistaminen ja brändi merkitsevät?

Vaara-Karjalan Leader ry ja VersoGrow järjestävät lauantaina 23.3. Lieksassa ja sunnuntaina 24.3. Nurmeksessa päivän mittaisen koulutuksen luonnontuotealan pelisäännöistä. VersoGrown yrittäjä Katja Rieppo käy päivän aikana yhdessä osallistujien kanssa läpi lainsäädännön vaatimuksia luonnontuotealan tuotteille ja palveluille sekä näiden markkinoimiselle.

Koulutuspäivä sopii erittäin hyvin yrittäjille tai yrittäjyyttä suunnitteleville, jotka haluavat valmistaa tuotteita tai tarjota palveluita, joissa hyödynnetään luonnontuotteita.

Koulutuspäivän tarkemmat tiedot löydät tästä.

Koulutuspäivän paikka ja aika: Lieksa 23.3. kello 10–16 Vaara-Karjalan Leaderin toimistotiloissa, Pielisentie 10–12, 81700 Lieksa.

Nurmes 24.3. kello 10–16 Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Lomatie 12, 75500 Nurmes.

Ilmoittautumiset 10.3. mennessä numeroon 040 1044 906 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Päivän hinta on 10 euro/henkilö. Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan.