16.3.2021

Kuinka villiruoasta tehdään menestystuote?

Onko sinulle idea uudesta luontaistuotteesta, jonka uskot myyvän tuhansia, kunhan joku sen vain löytäisi? Oletko kyllästynyt puuhastelemaan omien tuotteidesi parissa ja haluaisit alkaa myymään niitä vihdoinkin kunnolla? Haluatko saada mielenkiintoisesta harrastuksesta itsesi ja muita työllistävän ammatin? Haluaisitko oppia, miten tuoteideasta tehdään seuraava menestystuote?

Osallistu Vaara-Karjalan Leader ry:n #wildwonders-hankkeen järjestämään Omien tuotteiden myynti lentoon -koulutussarjaan, jossa opit innostavilta kouluttajilta miten menestyt kehittelemään, markkinoimaan ja myymään oman tuotteesi tehokkaasti. Koulutukset ovat maksuttomia.

Koulutus sisältää seuraavat osiot:

-Markkinointi 2x3t, 7.4 ja 9.4 klo 16-19

-Tuotteistaminen 2x3t, 12.4 ja 14.4 klo 16-19

-Reseptiikan suunnittelu 2x3t, 19.4 ja 21.4 klo 16-19

-Raaka-aineiden lainsäädäntöä 2x3t, 26.4 ja 28.4 klo 16-19

-Myynti 2x3t, 24.5 ja 26.5 klo 16-19

-Internetmarkkinointi 2x3t, 31.5 ja 3.6 klo 16-19

Kouluttajina toimivat alan kovimmat asiantuntijat Katja Misikangas ja Ilkka Kauppinen, jotka ovat vieneet lappilaisia superfoodeja Narkauksen kylällä napapiirillä valmistavan Arctic Warriorsin piirimestarista maajoukkuetasolle kansainvälisiin otteluihin. Lisätietoa yrityksestä www.arcticwarriors.fi ja kouluttajista www.arcticwarriors.fi/tiimi/

Koulutukset sisältävät runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä oman tuotteiden kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin ja ne käytyäsi olet entistä lähempänä saada oman tuotteesi todeksi ja tehokkaaseen myyntiin.

Koulutus toteutetaan etäyhteyksin Teams - koulutuksena.

Ilmottautumisohjeet: Voit ilmoittautua kerralla kaikkiin koulutuksiin sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31.3.2021 mennessä. Mikäli haluat osallistua johonkin yksittäiseen koulutukseen, olethan yhteydessä puhelimitse 040 1044 906/Mira Vihonen

Koulutuksien tarkempi sisältö:

Työpaja 1 Markkinoinnilla enemmän hilloa:

-Markkinoinnin kauneimmat perusteet

-Esimerkkejä siitä, miten markkinointi kannattaa

-Näin valitsen asiakkaani eli kohderyhmän

-Mikä on brändi ja mitä sillä on väliä

-Näin muodostat yrityksen pääviestin mitä tällä tiedolla teet

-Kiinnostavat ennakko- ja kotitehtävät, jotka käydään läpi luennoilla ja osallistuja saa niistä runsaasti palautetta kouluttajalta.

Työpajassa muodostetaan osallistujalla oma markkinoinnin käsikirja. Vetäjänä Ilkka Kauppinen

Työpaja 2 Tuotteistaminen:

-Kohderyhmien tarpeet

-Tuotteen markkinat

-Tuotteen funtio eli tarkoitus (esim. terveydellinen, nautinto, maustaminen jne.)

-Tuotteen haluttu mielikuva

Vetäjänä Katja Misikangas

Työpaja 3 Reseptiikan suunnittelu:

-Alustavan reseptin luonti

-Raaka-aineiden hankinta

-Tuotteen ominaisuudet (väri, maku, tuoksu jne.)

-Tuotteen testaaminen

-Tuotteen lopullisen reseptiikan määrittely kustannuksineen

Vetäjänä Katja Misikangas

Työpaja 4 Raaka-aineiden lainsäädäntö:

-Uusielintarvikeasetukset

-Elintarvikelainsäädäntö

-Hygienia

-Pakkausmerkinnät

-Terveysväitteiden markkinointi

Vetäjänä Katja Misikangas

Työpaja 5 Internetmarkkinoinnilla lisää myyntiä:

-Internetmarkkinoinnin ihanimmat perusteet