Mediakortti 2021

Tärkeä osa hankkeen toteuttamista on siitä kertominen ja kokemusten jakaminen. Oli hankkeesi rakentamista, uusien laitteiden hankkimista, kehittämistä tai kylätoimintaa – tarjoamme tukea ja opastusta hankkeesi viestintään.

Välitämme tietoa

Kerromme Maakaista.fi-sivustolla ja julkaisuissa Pohjois-Karjalan maaseutusuunnitelmasta - toimista ja vaikutuksista. Sivustolla välitetään tietoa rahoituksen saaneista pohjoiskarjalaisista hankkeista, kohteista, toimista, tuloksista ja vaikutuksista. Sivustolta löydät myös hanketyössä tarvittavat linkit ja ajantasaiset yhteystiedot. Lisäksi kerromme pohjoiskarjalaisesta maaseudusta, tapahtumista, ilmiöistä, kylätoiminnasta ja kekseliäisyydestä.

Positiivinen maaseutufiilis

Toimitamme tietoa ja tunnelmia niin hallinnoijille kuin suurelle yleisölle verkkosivuston ja yhteisömedioiden kautta. Haluamme osaltamme edistää maaseutuyrittäjyyttä ja maaseudun kehittämistä sekä välittää positiivista maaseutukuvaa. Laitetaan yhdessä hyvät käytännöt kiertämään!

Yhteinen ponnistus

Maakaista.fi-sivusto on Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen, maakunnan Leader-ryhmien, Joensuun seudun maaseutupalveluiden ja maaseututoimijoiden yhteinen ponnistus. Tuotamme tietoa sivustolle yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton ja Pohjois-Karjalan Kylät ry:n kanssa. Toimintamme peruspilari on maaseututoimijoiden yhteistyö.

Tutustu selosteeseen!

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot