Koko alue 

Maaseudun energiayhteisöt ja -ratkaisut -webinaari

28.11.2022, 9.30 - 11.30
webinaari

 

Paikalliset energiaratkaisut ja hajautettu energiantuotanto maaseutualueilla kiinnostavat monia. Mitä ovat maaseudun energiayhteisöt, ja minkälaisia ratkaisuja ne tarjoavat energiantuotantoon? Minkälaisia paikallisia maaseudun energiaratkaisuja Suomen nykyinen lainsäädäntö mahdollistaa? Tule mukaan webinaariin oppimaan lisää maaseutualueiden energiayhteisöistä, nykyisestä lainsäädännöstä sekä siitä, minkälaista tukea maaseudun energiayhteisöille ja paikallisille energiaratkaisuille on tällä hetkellä tarjolla.

Webinaari on suunnattu kyläyhdistyksille ja -aktiiveille, maaseutualueiden kuntatoimijoille, ELY-keskuksille, Leader-ryhmille, maaseutualueiden yrittäjille ja asukkaille sekä kaikille maaseudun energiayhteisöistä kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Smart Rural 27 -hankkeen kansallinen työryhmä, maaseutuverkoston Smarta landsbygder i Svenskfinland och Norden -työryhmä sekä maaseutuverkostoyksikkö.

Webinaari järjestetään maanantaina 28.11. kello 9.30—11.30. Osa puheenvuoroista on englanniksi. Ilmoittaudu mukaan webinaariin viimeistään torstaina 24.11.2022 täällä. Osallistumislinkki ja ohjeet liittymiseen lähetetään webinaaria edeltävänä perjantaina.

Lisätietoja webinaarista maaseutuverkoston tapahtumakalenterissa.

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot