Leipäpäivässä tavattiin

29.9.2014 Tanja Airaksinen

Tuttuun tapaan syyskuun viimeinen lauantai sai liikettä aikaan Liperin suunnalla. Leipäpäivä houkutteli jälleen runsas lukuisen joukon kävijöitä Liperin koulukeskukseen. Järjestäjien kävijäarvio nousi 4500 leipäpäivävieraaseen.

Ennätyksiä rikottiin ainakin näytteilleasettajien määrässä, sillä yhteensä 94 yhdistystä, yritystä ja muuta toimijaa esitteli toimintaansa tai tuotteitaan päivässä. Tämän vuoden teemana oli terveyttä leivästä.

Pohjois-Karjalan Kylät, Joensuun seudun Leader ja Maaseudun sivistysliitto esittäytyivät yhteisen pöydän äärellä. Myös maaseututoimijoiden pöydän luona vieraili päivän aikana moni kävijä. Ajankohtaisien asioiden infon lisäksi pöydän äärellä sai vastata vaikuttamiseen liittyvään mielipidekyselyyn. Kiitokset kaikille ajatusten vaihdosta sekä kyselyyn vastanneille erityisesti!

Kysyimme, vaikutatko sinä oman asuinalueesi ja kuntasi asioihin, voitko vaikuttaa ja haluatko. Kysely on avoinna lokakuun loppuun asti, joten jos vastaus jäi kirjaamatta tai haluat tietää mistä on kyse, vieraile täällä.

Tanja Airaksinen

Tanja Airaksinen

Maaseudun Sivistysliitto, projektikoordinaattori

maakaista-logo-musta.svg

Hae rahoitusta

Tarinat ja tapahtumat

Yhteystiedot